Sunt Blogger Ambasador la Webstock - Rareş Cojocaru

Sunt Blogger Ambasador la Webstock

Sunt Blogger Ambasador la Webstock

webstock

Pe 26 septembrie ne vedem la Webstock.

De 7 ani, la Bucureşti, în fiecare toamnă are loc Webstok – cea mai mare conferinţă de social media din Romania, ce aduce împreună profesioniştii din mediul online pentru o zi de conferinţe şi networking. Anul acesta voi ajunge și eu, pentru prima dată, ca Blogger Ambasador, şi am o grămadă de emoţii.

În ultimii doi ani am citit multe despre ce se întâmplă acolo. Facebook şi Twitter aveau grijă de fiecare data să îmi arate câte momente remarcabile am pierdut. Şi nu exagerez deloc. Mi-aş fi dorit să testez Tastatura Staropramen (prima tastatură din lume făcută din cutii de bere). Despre discursul lui Cabral încă se mai vorebşte printr-un colţ de Twitter. Se întâlnește munte cu munte, da’ om cu om, iar Cristi poate să confirme..

Pe lângă conferinţele din timpul zilei, seara are loc gala Webstock Awards, competiţia care oferă recunoaştere
unora dintre cele mai inedite şi creative proiecte din mediul online, lansate în ultimul an în Romania. Sunt 12 categorii, printre care: Bloggers Project, Blogging Campaigns, Special Projects sau Publishing.

Am mai participat la evenimente cu bloggeri, la unele am pus şi umarul în organizare, dar asta e prima conferinţă la care ajung. Sunt emoţionat pentru că va fi un val de informaţii şi oamenii de comunicare pe care îi apreciez şi urmăresc de ceva vreme. Sunt Blogger Ambasador, ceea ce înseamnă că trebuie să vă ţin mereu la curent cu informaţii de calitate despre ce se întâmplă acolo.

Îmi doresc multe de la Webstok. Cu siguranţă este cel mai important eveniment la care particip în ultima vreme. Am facut o mică listă.

3 înainte de Webstock:

  1. Să cunosc şi să stau de vorbă cu cel puţin 3 oameni pe care îi urmăresc şi apreciez în online.
  2. Să mă întorc cu 3 idei noi şi entuziasm să le pun în practică. Până în ianuarie. Poate şi puţin curaj included, să lansez (în sfârşit) campania la care mă gândesc de ceva vreme. Poate.
  3. Să vă răpesc 3 minute din viaţă. În Vlogul de Marti (nominalizat în categoria Video Blogging), cu Anne Marie. Că de multicel am tot zis că filmăm ceva..

Entuziasm level 2.000!

P.S. Dacă îţi doreşti să mergi şi ai blog, poţi solicita o invitaţie. Ai de ales între Ambasador şi Blogger Acrediat. Va trebui să trimiţi motivaţia de participare, iar dacă eşti selectat, ai asigurat un loc gratuit la eveniment.

photo

One thought on “Sunt Blogger Ambasador la Webstock

  1. Pingback: Experienta Webstock | Rareş Cojocaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives