Si TU poti colecta selectiv - Rareş Cojocaru

Si TU poti colecta selectiv

Si TU poti colecta selectiv

De mult timp astept o astfel de campanie de reciclare si pentru ca-mi place asa mult, m-am inscris in Comandamentul Judetean 2.0 de Colectare Selectiva! Iar mai sus, am alaturi Înalt Comandamentul 2.0 de Colectare Selectivă, din care ne-au făcut onoarea să accepte să facă parte Andi Moisescu, Florin Grozea, Cristian Manafu, Vlad Petreanu, Bogdan Naumovici, Marius Matache.

Cei care au participat la Let’s Do It sunt sigur ca ne-ar ajuta si ar veni cu bratele deschise la punctele de colectare, iar cei care nu au participat la curatenia generala din Romania, ar putea incepe curatenia generala la ei in casa, ca mai apoi deseurile sa fie aruncate unde trebuie.

 Cand? Unde? Cum?

In fiecare oras sau fost aplasate niste “tomberoane”. Da, nu seamana cu cele normale, vechi si urat mirositoare, sunt galbene, albastre si verzi. Sunt sigur ca si tu poate ai trecut pe langa ele fara sa le bagi in seama. Cu ocazia asta poti schimba ceva !

Vino pana pe data de 28 Iulie daca esti din orasele urmatoare si arata ca stii sa reciclezi selectiv, dar sa castigi si premii(va spun mai jos) : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.


Punctele de colectare selectiva din orasele care participa la campanie se gasesc aici http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php dar ma puteti intreba si pe mine daca nu va descurcati.


Premii

Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul Colecteaza Selectiv sau trimis prin SMS la 1899.

Daca inca nu te-am convins, iti mai spun ca marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899.

Ce-ar fi sa dam o mana de ajutor comunitatii din care facem parte si cum spune Lucian, sa mai economisim niste bani care se pierd aiurea ?!

Sa-i dam bice !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives