Polonia. Ziua 1 - Rareş Cojocaru

Polonia. Ziua 1

Polonia. Ziua 1

Aici e aproape ora 1, asa ca pentru a nu fi maine dezavantajat in fata tinerilor de celelalte nationalitati ce formeaza tabara din care fac parte, ar trebui sa prind cateva ore de somn.

Pana pe 16 iulie are loc in Wroclaw tabara internationala din programul Short Term Exchange pe care a organizat-o clubul Rotary de aici si din care se pare ca face parte si subsemnatul ca reprezentat Interact Club Craiova si nu numai.

Alaturi de mine mai sunt 8 tineri: 2 baieti si 6 fete, cuprinzand o mare parte din Europa: Germania, Franta, Spania, Italia, Ungaria, Bulgaria, Croatoa si Israel.

De ajuns, am ajuns in cursul diminetii dupa ce am schimbat avionul din Varsovia cu cel de Vroslav. Cu o noapte in minus dormita, am incercat sa fiu aceeasi persoana simpatica si sa zambesc celor care m-au asteptat, sa fac o impresie buna familiei mele gazda (pentru 2 zile) si sa fiu pana la urma un bun mic ambasador al tarii mele si a cluburilor pe care le reprezint. Eu zic ca mi-a reusit si nu ma opresc aici.

In seara asta am vazut o parte din centru Vroslavului si fantana arteziana pe care ar fi invidios chiar si Solomon, dar curiozitatea din pacate nu pot sa va o iau pana la momentul in care imi descarc in tara pozele. Poate va ajuta youtube-ul.

Maine avem o intalnire cu totii, si s-ar putea sa facem turul complet al orasului si tot maine o sa am o surpriza pentru voi…o sa va spun si tematica taberei, una interesanta, zic eu :)

P.S. Poza reprezinta primaria orasului. Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives