O noua reclama buna de la Mercedes - Rareş Cojocaru

O noua reclama buna de la Mercedes

O noua reclama buna de la Mercedes

Mercedes - Brake Assist System PLUS

Mercedes vine cu o reclamă nouă care îți dă “stop joc”, încearcă să ajungă la juniorul din tine, reușește, profită la maximum, iar la final te lasă cu un zâmbet mare pe față.

Dorind să promoveze noul sistem de asistență la frânare, creativii de la Jung von Matt/Alster au luat magneți pe care i-au montat în mașini de jucărie și le-au oferit unor puști simpatici să se joace cu ele. Ce s-a întâmplat apoi puteți vedea mai jos.

Totuși, dacă este un experiment social cu adevărat, iar copiii nu sunt doar niște actori foarte buni, este de remarcat plăcerea și entuziasmul cu care se joacă în offline.

Nu numai că au mașini mișto, dar în ultimii ani Mercedes a venit cu unele dintre cele mai bune reclame din industrie. Prima care îmi vine minte este miștoul #fin de Crăciun la adresa BMW, zis și The Journey.

Frumos! Frumos lucrat!

Via Adweek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives