Multumesc, Simona - Rareş Cojocaru

Multumesc, Simona

simona halep

Clipul de la final nu reușește să transmită cu adevărat jocul superb al Simonei, lupta și îndârjirea până la ultimul punct, calmul de care dădea dovadă când eu abia reușeam să mă stăpânesc. Nu reușește să ne transmită emoția care ne-a unit pe toți în ultimele zile, astăzi pe străzi, în localuri și mai ales pe Twitter. Să nu mai vorbesc de bucuria pe care am simțit-o după acel Tie Break când a egalat la 1-1 și m-a făcut din nou să cred că poate ridica trofeul.

Nici macar cel mai specatulos raliu din setul 2 nu apare (incerc sa il gasesc), cel în care Simona reușea să câștige punctul după aproape 100 de m alergați, așa cum chart-ul Eurosport ne arăta la reluare, forțând-o pe Sharapova să trimită mingea în fileu. Nu-mi explic cum lipsește, ar putea intra într-o arhivă a celor de la Roland Garros cu cele mai impresionante momente, ar putea fi arătat la școlile de tenis din Europa..

În schimb, la final este un video care să ne reamintească de o zi în care am strigat cu toții “Hai Simona!”

Înainte, câteva statistici și reacții de pe Twitter:

Mulțumesc! Mulțumesc, Simona Halep, pentru că am putut în ultimele 2 săptămâni să mă bucur pentru tine..

Photo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives