#LivrareSpeciala pentru Webstock - Rareş Cojocaru

#LivrareSpeciala pentru Webstock

#LivrareSpeciala pentru Webstock

livrarespeciala webstock_rares cojocaru

Îți trimit mail-ul ăla într-un minut /  Iau acum un taxi și vin /  Îl pun dimineață la curier cu livrare expres

Astăzi nu e numai despre a ajunge, ci despre a ajunge la timp. La fel ca și anul trecut, vineri am fost la Webstock pentru a lua în primire pe timpul zilei comunicarea evenimentului pe conturile oficiale. Webstock este cea mai importantă conferință dedicată social media din România, iar ultima ediție a fost mai mare ca niciodată. I-am promis lui Cristi că îl voi ajuta. De fapt, este mai mult o plăcere de a colabora cu el și echipa Evensys, așa cum am avut de aflat în ultimul an.

Trebuia să fiu la Marriot cel târziu la ora 7:00 pentru a ne ocupa de ultimele mici detalii. Lucrând pe un fus orar cu multe ore în minus, terminând programul la birou la ora 1:00 vineri noaptea, nu aveam de ales între foarte multe opțiuni. Trebuia să mă odihnesc pentru că urma o zi maraton, dar și să ajung la timp.

Luni seara, la birou, mi-a venit ideea și le-am scris atunci un mesaj celor de la TNT Romania. Cristi doar ce fusese curier-on-board pentru TNT în New York, livrând un colet important acolo la început de septembrie. Cum ar fi să primească el acum o #livrarespeciala? Dimineața era deja totul pus la punct. Atât de repede au organizat tot. Alex, curierul de la TNT avea să ajungă în Craiova undeva după ora 3.30 vineri noaptea.

La 6:50 scriam AWB-ul în fața hotelului.

E mișto când companiile sunt apropiate de customer și încearcă să facă lucruri!

Pentru tot ce s-a întâmplat apoi la eveniment, las aici conturile Webstock să aruncați un ochi: Facebook, Twitter și Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives