Food Bloggers Conference

Food Bloggers Conference

Food Bloggers Conference

food_bloggers_conference

Oamenii a căror opinie contează, cred că viitorul content-ului online vor fi blogurile de nișă, părere pe care o și împărtășesc, de altfel. Admir persoanele care știu (bine) un domeniu, își urmează pasiunea și scriu despre ea.. Mi-ar fi plăcut să am un blog de nișă. Ar fi atât de multe pasiuni care îmi încântă imaginația… Photo, Video, Travel, Food.

Mi-ar fi plăcut să știu să gătesc. Mă bucură toate culorile alea frumoase din pozele de pe Instagram; sunt niște cadre complet “madness” în Chef, care îmi gâdilă orice retină sau papilă, oricât de filiformă ar fi. Și ce e spectaculos este că ei fac totul să pară atât de simplu. Sunt un fel de artiști!

Te uiți pe youtube la banalele clătite să vezi cum se fac, totul e simplu, dar te-ai apucat să le faci și observi că jumătate de bucătărie e plină de vase, făină pe jos, ai uitat să pui laptele, iar ouăle sunt mult prea complicat de spart. Da, mi-am luat cărți de gătit, dar până nu voi locui singur, probabil că voi rămâne la același nivel, și anume curățat cartofi, grătarul cu băieții și spălat vase. Poate o omletă în weekend (am mai mult timp să strâng după…); și asta nu pentru că îmi gătește mama, căreia, apropo, îi spun de ceva timp să meargă la MasterChef, dar probabil nu mi-am dorit niciodată cu adevărat să învăț să fac asta.

Dacă tu ai deja un blog culinar, știi să gătești sau ești cel puțin la fel de pasionat ca mine de Jamie Oliver, de ce înseamnă gătit, culori și creație în bucătărie, te invit la Food Bloggers Conference. Este primul eveniment local dedicat blogging-ului culinar și are loc pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul oferă participanților ocazia de a-i întâlni pe unii dintre bloggerii cunoscuți din domeniu, dar și pe specialiștii în comunicare, care vor prezenta secrete în blogging și promovare.

Evenimentul aduce în prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de creștere a audienței și a vizibilității în mediul online. În același timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum îți poți crea un brand personal și o comunitate.

Poate mai mult decât orice, dacă mă întrebi pe mine, este vorba despre oamenii pe care ai ocazia să îi cunoști și despre lucrurile frumoase pe care le-ați putea face la un moment dat împreună. De asta cred că ar trebui să participi. Pe lângă oamenii frumoși din meniul conferinței și motivele obiective care m-ar determina să merg, eu voi fi acolo și pentru a-i strânge mâna lui Adi Hădean, pentru a-i spune că îi apreciez toată munca din ultimii ani și că mă bucur sincer de succesul lui.

Dacă îți dorești să mergi, trebuie doar să soliciți o invitație și poți primi un loc gratuit la eveniment. Până atunci însă, aruncă un ochi și pe pagina de Facebook.

Sunt convins că și conferința aceasta va fi asezonată cu bun gust profesionist marca Evensys, ca de altfel și ultima la care am participat.

Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives