Fabricat in Tara lui Andrei ajunge la Craiova - Rareş Cojocaru

Fabricat in Tara lui Andrei ajunge la Craiova

Fabricat in Tara lui Andrei ajunge la Craiova

Nu știu ce faci mâine dimineață de la ora 9:00, dar dacă nu ai plănuit ceva care chiar să merite, te invit la Hotel Ema West, la o întâlnire cu experții Fabricat în Țara lui Andrei. Ei au început o caravană de informare prin țară, iar marți, pe 9 iunie, ajung și la Craiova.

Aceştia îţi vor vorbi despre cum poţi demara o afacere socială, despre ce înseamnă competiţia Fabricat în TLA şi, de asemenea, îţi vor oferi detalii şi sfaturi despre paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi înscrie ideea şi pentru a o transforma într-o afacere socială.

În ultimul an am pus umărul sau coordonat mai mult de 10 proiecte (sociale) în Craiova cu prietenii de la Rotaract. În 2014, proiectul câștigător al Fabricat în TLA a fost RotaBike, inițiat tot de un club Rotaract din țară; de colegii de la Galați.

Mi-am spus că la un moment dat voi gândi și eu proiect câștigător. Până atunci, poate ai tu o idee care merită dezvoltată.

Întâlniri de informare Fabricat în Țara lui Andrei – competiția de afaceri sociale în care OMV Petrom oferă finanțări în #valoare totală de până la 350.000 euro

  • OMV Petrom şi Fundaţia NESsT vor oferi informaţii celor care doresc să se înscrie în competiţia Fabricat în Ţara lui Andrei.
  • Fabricat în Țara lui Andrei se adresează celor care au o idee de afacere ce își propune să creeze locuri de muncă și să rezolve o problemă socială în comunitățile din România.
  • Afacerile sociale câștigătoare vor fi sprijinite de OMV Petrom cu finanțări în valoare totală de 350.000 de euro și 2 ani de consultanță de business.
  • În prima ediție a proiectului, 10 afaceri sociale au fost dezvoltate și finanțate. Până la finalul anului 2015, acestea vor genera: 33 de locuri de muncă pentru oamenii din comunități, venituri pentru 481 de localnici, instruire pentru 171 de persoane.

Înscrieri: Competiția este deschisă atât antreprenorilor, cât și ONG-urilor, PFA-urilor, SRL-urilor și întreprinderilor individuale. Sesiunile de informare sunt deschise reprezentaților tuturor acestor categorii, cât timp își confirmă prezența printr-un telefon la numărul 021 528 21 23 sau printr-un e-mail la fabricat@taraluiandrei.ro.fabricat in tara lui Andrei_Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives