Din nou la Webstock - Rareş Cojocaru

Din nou la Webstock

Din nou la Webstock

webstock-2015Lista cu propuneri se face de obicei la început de an. Eu am scris primul punct vara trecută. După un timp petrecut în online, mi-am dat seama că nu mersesem la nicio conferință social media. Mi-am spus că ceva trebuie să se schimbe. Știam că ceva trebuie să se schimbe. Așa că mi-am propus atunci să merg la toate conferințele care îmi vor apărea în newsfeed sau email. Terminasem primul an de facultate, nu aveam foarte multe responsabilități, dar timp liber îmi găseam..

Prima ediție Webstock la care am participat a fost primul eveniment dintr-o serie lungă. M-a izbit la fel de tare ca prima dată când am ieșit din țară și am ajuns în Londra. Boom! Nu știu ce m-a lovit mai puternic. Amploarea evenimentului, subiectele și prezentările oamenilor de pe scenă sau responsabilitatea uriașă (pentru mine) la momentul respectiv de a comunica pe toate platformele online oficiale ale evenimentului. Încă mi se face pielea-andra-de-găină când recitesc ce-a însemnat pentru mine experiența de anul trecut.

În puține cuvinte, Webstock este cel mai mare eveniment de social media din România, ce aduce împreunムprofesioniștii din mediul online pentru o zi de conferințe și networking. Pe 2 octombrie, merg din nou la București, la cea de-a 8-a ediție, care se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel. Este o bună ocazie de networking și totodată locul în care s-au legat multe prietenii și oamenii din online s-au simțit foarte bine.

Pe lângă conferințele din timpul zilei, seara are loc gala Webstock Awards, competiția care oferムrecunoaștere unora dintre cele mai inedite și creative proiecte din mediul online, lansate în ultimul an în România. Până pe 28 august vă puteți înscrie proiectul aici. Sunt 12 categorii, printre care: Bloggers Project, Blogging Campaigns, Special Projects sau Publishing.

Cred că orice persoană care are conexiune la internet și este puțin pasionată de social media, ar trebui să participle măcar la o ediție. Dacă va doriți, puteți solicita o invitație aici.

Webstock 2015 este organizat de Evensys și Vodafone România.

P.S. La final, voi lăsa o poză de anul trecut, într-un moment foarte dificil – postarea a 141 de caractere pe Twitter.

*Photo1 via Cristi. Photo2. via Dragos

Rares Cojocaru_webstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives