Vodafone a lansat oficial noul iPhone 6s si in Craiova (P) - Rareş Cojocaru

Vodafone a lansat oficial noul iPhone 6s si in Craiova (P)

Vodafone a lansat oficial noul iPhone 6s si in Craiova (P)

iphone-6s-plus

Vodafone a lansat ieri la miezul noptii noul iPhone 6s in mai multe orase din tara, printre care si Craiova. Pentru mine a devenit deja o traditie, la fel ca decernarea premiilor Oscar, pe care incerc sa o bifez in fiecare an. Numarul mare de persoane ieri noapte la magazinul din Centrul Vechi in Bucuresti si la cel din Craiova de pe Calea Bucuresti, confirma faptul ca lansarea iPhone in Romania este de fiecare data un eveniment in sine si atrage atat fanii iOS, early adopters, cat si adeptii altor sisteme de operare.

In 2012 am trecut de la Nokia la iPhone 5 si de atunci telefonul a fost extensia mea indiferent ca vorbim de job, conferinte sau vacanta. A inlocuit frecvent laptop-ul sau DSLR-ul cand aveam nevoie de spatiu sau imi doream sa nu am grija bagajului. Cel mai recent exemplu este saptamana pe velier din Grecia, cand am plecat doar cu un rucsac si am filmat 7 zile numai cu iphone 5; skype si social media tot de pe telefon, because why not?

Noul iPhone 6s vine cu detalii tehnice excelente. Lasand la o parte noul procesor pe care Apple il promoveaza ca de doua ori mai rapid decat predecesorul, sau functia 3D touch care pentru mine este nice-to-have, la fel ca si Siri de altfel, cel mai mult ma atrage upgrade-ul camerei photo-video. Fiecare model a venit cu ceva in plus la acest capitol, dar noua functie de filmare 4k este primul pas dintr-un trend care este inca la inceput si pe care cred ca il vom vedea mainstream incepand cu jumatatea lui 2016. Daca in 2015 totul se rezuma la HD, peste doi ani cred ca totul va fi 4k.

Camera photo era deja buna la generatia precedenta. Atat de buna…

Acum vine cu 12 mb, in loc de 8 si cu un senzor nou pentru pozele in conditii dificile de luminozitate.

Ma gandesc sa fac un update cat de curand. Pretul la liber, destul de maricel, ma face sa optez catre varianta de abonament. De azi, 9 septembrie, iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor. Impreuna cu RED 89, noul iPhone 6s este disponibil la pretul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro. Toate informatiile despre noile modele le gasiti aici.

RED 89 vine cu SMS-uri si convorbiri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming. Si pentru ca tot incep in toamna noile sezoane, abonamentul ofera si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

iPhone 6s-lansare Bucuresti

Lansarea iPhone 6s in Bucuresti

Pentru mine, singura problema la un iPhone 6s ar fi spatiul de stocare. Cu cat creste calitatea photo si video, cu atat memoria poate stoca din ce in ce mai putine materiale.  La varianta de 16 GB, estimez ca ar trebui sa fac transfer pe hard drive la doua – trei zile, ceea ce nu e foarte confortabil. O varianta ar fi serviciile de cloud, dar aici doar conexiunea la internet face ca experienta sa fie una placuta.

Saptamana trecuta la Webstock, Andrea Rossini, CCO Vodafone, a anuntat in exclusivitate faptul ca Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal.

Andrea Rossini -Vodafone - Webstock 2015

Prezentare Andrea Rossini, Vodafone – Webstock 2015

Am 1 TB disponibil in cloud pe mail.ru primit acum ceva timp. Cred ca stiu cu ce il voi sincroniza.

Photo1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives