Social Media for Students Craiova - Rareş Cojocaru

Social Media for Students Craiova

Social Media for Students este un program inițiat de Cristi Manafu, iar așa cum îi spune și numele, oferă studenților de la comunicare, jurnalism sau pasionaților de social media, “o bază teoretică scurtă și la obiect și o parte practică, în care sunt testate multe abilități și cunoștințe din marketing și comunicare.”
 
Ce spune Cristi:
Acesta este un curs gratuit și își propune să răspundă la două întrebări:
 
  • Cum aflu dacă mi se potrivește domeniul social media?
  • Cum fac trecerea de la o experiență personală în social media la una profesională?
Nu este un curs introductiv. Pornim de la nivelul de cunoștințe “Intermediate” și trecem printr-un training pe care în mod normal îl fac pentru companii.”

Ce spun eu:
După edițiile din București și Iași, mă bucur foarte mult că ajunge și în Craiova. Cunosc bine vechea supărare a studenților din provincie: la noi nu se întâmplă nimic, trebuie să mergem întotdeauna la București pentru evenimente faine.
 
Cursul se desfășoară în data de 10 Mai în sala „Filip Lazar” a Filarmonicii Craiova, și cred că este un eveniment pe care nu trebuie să îl pierzi daca ești (puțin) ancorat în social media.
 
Sunt doar 30 de locuri disponibile, asta daca vrei să îi asculți pe Alexandru Negrea, Cristi China-Birta, Andrei Cismaru, Lucian Prejbeanu sau Cristian Manfu. Selecția se va face pe baza formularului. Poți să te înscrii aici.
P.S. Îmi aduc aminte de primele mele evenimente cu bloggeri. Uitându-mă în spate, cred că blogul a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în liceu și regret, poate, numai amânarea de a trece pe domeniu propriu. Mi-am propus să fie doar primul eveniment din Craiova de acest fel dintr-o serie mult mai mare, și vreau ca pe 10 mai să fie gata ceea ce îmi propun de mult.
Social Media for Students este un program inițiat de Cristi Manafu, organizat în Craiova de Rotaract Craiova cu susținerea, Rotary CraiovaKissFm, Hotel Europeca, Filarmonicii Oltenia și a Tipografiei Pritntex


 

One thought on “Social Media for Students Craiova

  1. Pingback: Si iar inceput | Rareş Cojocaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives