Social Media for Students revine la Craiova - Rares Cojocaru

Social Media for Students Craiova. Editia a II-a

Social Media for Students Craiova. Editia a II-a


Am început seria evenimentelor social media la Craiova anul trecut. S-a pliat pe o nemulțumire personală mocnită; conferințele din domeniu se întâmplau toate la București, rar în provincie, și aproape niciodată în Craiova. De multe ori nu reușeam să particip. Din diferite considerente: uneori nu se potrivea programul meu, altă dată bursa nu acoperea și taxă, drum, mâncare, și toate cele. Se adună! Am puțin peste 20 de ani. Iar ca mine sunt mulți.. Așa că m-am gândit să-i ajut pe studenți.

Următoarea întrebare a venit automat. De ce să nu încerc eu ceva? Știam de programul inițiat de Cristian Manafu în București, Social Media for Students (SM4S), i-am scris și după câteva mail-uri se contura prima ediție, la care am lucrat împreună, și alături de prietenii și colegii de la Rotaract Craiova, cu care, btw, am făcut câteva lucruri faine în Craiova.

Anul ăsta, disponibilitatea lui Cristi a fost una extraordinară, iar asta se va vedea cu siguranță la eveniment. Apreciez și, oricum, e dificil să uiți de începuturi, de cei care au avut încredere în tine. În ultimul an am fost omul din spatele social media la evenimentele Evensys, fie că era vorba de Webstock, Digital Marketing Forum sau PR Forum.

Fără alte introduceri, anunțăm startul înscrierilor la Social Media for Students Craiova – Ediția a II-a

Despre curs

#SM4SCraiova este primul și cel mai mare eveniment local pe digital și social media, având prezenți an de an specialiști din industrie și reprezentanți ai agențiilor, aducând în prim plan cele mai importante oportunități în domeniu, sfaturi utile și idei practice.

Este un curs intensiv de o zi pentru studenții și masteranzii din Craiova. Are o parte teoretică, dar și una practică, iar scopul său este să răspundă la două întrebări pentru participanți:

  • Cum aflu dacă mi se potrivește domeniul social media?
  • Cum fac trecerea de la o experiență personală în social media la una profesională?

Data și Locația

Începem de la ora 10:00, pe 26 Aprilie. Locația este aceeași, sala Filip Lazăr a Filarmonicii Oltenia, din Craiova. Anul trecut am terminat în jur de 16:30, dar am mai stat la povești.

Înscrieri

Cursul este gratuit. Nu este un unul introductiv, ci pornim de la un nivel mediu de înțelegere a fenomenului social media. Înscrierile se fac aici. Deoarece locurile sunt limitate, participanții vor fi selectați pe baza completării formularului.  Odată selectați, îi vom contacta noi.

Speakeri

Puteți întâlni unii dintre cei mai buni specialiști din industrie! Eu abia aștept să mă revăd la Craiova cu: Alexandru Negrea, Cristian China – Birta, Andrei Cismaru, Claudia TocilăRaluca Duță, Costin Cocioabă și Cristian Manafu

Îmi doresc și cred că va fi o ediție cu adevărat reușită. Pregătim multe suprize și activități în Craiova. Stați alături de noi pe pagina de facebook și pe hashtag-ul oficial #sm4sCraiova

SM4S Craiova este organizat de Rotaract Craiova, în parteneriat cu Bitdefender, și cu sprijinul Aqua Carpatica, SkodaHelin Hotels, Kiss FmPrintex și al Filarmonicii Oltenia

social media for students craiova 2015_rotaract craiova

2 thoughts on “Social Media for Students Craiova. Editia a II-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives