Multumesc pentru Dentisium 2017 - Rareş Cojocaru

Multumesc pentru Dentisium 2017

Multumesc pentru Dentisium 2017

Hagi a avut dreptate. Părea imposibil, dar realizabil.

Nu mă gândeam când am început evenimentul că poate crește așa repede și frumos. Dentisium a pornit din dorința de a ajuta studenții și tinerii medici din România să aibă acces la evenimente inspiraționale și de calitate, să fie locul care să le contureze cariera și orizonturile. Congresul s-a încheiat în weekend, și simt că efortul tuturor celor implicați a meritat.

Cât despre oamenii din poză, entuziasmul lor și efortul depus în ultimele luni au facut ca evenimentul să se contureze așa cum ne-am imaginat. La colegii din echipa de organizare, mă refer. Fără susținerea lor, proiectul și energia mea ar fi rămas doar o intenție bună.

Mulțumesc speakerilor care, la fel ca anul trecut, au lăsat de-oparte proiecte personale sau evenimente de familie și au venit la congres, chiar de la mii de km, cu informații și sfaturi care cred că vor sta piatră de temelie în viitorul și cariera multor participanți. Mulțumesc pentru că, mai presus de toate, au avut încredere într-o gașcă de tineri cu idei și energie să schimbe lucruri.  Iar asta nu se uită niciodată.

Multumesc companiilor! Megagen Romania, din nou partener principal, deja devine o traditie, multumesc pentru sustinerea neconditionata. FordPlusauto, UMFCV, TehnicalDent, Biolase, Zhermack, Michelangelo Medical Concept, WhiteClinic, Tomorrow Tooth, SuperDentEducation, Dentotal, Blend-a-Med, Oral-B, Humble Smile Foundation, Perfect 32, IADS, Printex, miioSmile Digital Smile Book, SSER, Ruris, AdGate, Red International.

Multumesc, Gilbert si Nicusor, pentru toate orele târzii de lucru la design sau site.

Multumesc, Melania, pentru ca mi-ai aratat din timp care sunt oamenii ce merita urmariti si „traseul” firesc de urmat; pentru ca acum să pot ajuta mai departe. Nu are rost să mai insist, căci, în definitiv,  M.L.King a spus-o deja foarte bine: Life’s most persistant and urgent questions is “what are you doing for others?”

Nu în ultimul rând, mulțumirile merg către @CristianManafu. Din 2013 de când am pus umărul prima dată la Webstock, it blew my mind. Inspirația pentru dentisium îi revine în totalitate.

Over and out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Fii la curent cu ce scriu!

Archives